Egy bőrápolási márka, amely mélyebbre hatol, mint a bőröd!

Mádara

        A lettországi márka a Balti vidéken aratott virágok és gyógynövények hatóanyagaira épül. Az évezredek során a zord és hideg éghajlat rendkívül megedzette az ott élő növényvilágot, amik emiatt értékes tartalommal bírnak. A termékek kizárólag természetes összetevőkből állnak: tiszta virág és gyógynövénykivonatok, növényi viaszok, gyanták, olajok, természetes eredetű vitaminok, hidratálók, illóolajokból származó aromák, növényi színezőanyagok, tartósítószerek, melyek fellelhetők a természetben.

A bőröd ápolásával töltött “én idő” növeli önbecsülésedet, de emellett fontos az is, hogy amit használsz milyen mértékű ökológiai lábnyomot hagy! A Mádara-val nyugodt lehet a lelkiismereted, hiszen csomagolása környezetbarát, termékei állatkísérlet-mentesek és maximális módon óvják a flóra és faunát.
“Mert a ragyogó szív, ragyogó bőrhöz vezet!”

Próbáld ki a Mádara arckezeléseket az Inner Beauty Mosonmagyaróvár kozmetikában! Minden kezelés előtt bőrdiagnosztikát végzek és átbeszéljük, hogyan ápold otthon a továbbiakban bőrödet otthon.

Nyírfalé

A tavasz beköszöntével a nyírfák megtelnek saját nedveikkel, így készítve fel önmagát a virágzásra. Ez gyakran szabad szemmel is látható. Az északi kultúráknál ez egy tradicionális immunerősítő ital. Nemrégiben felfedezték, hogy erős öregedéslassító hatása is van. Így a világon egyedülálló módon a Mádara víz helyett, nyírfalé bázisra építi kozmetikumait, hogy hasznosíthassa a benne található rengeteg amino savat, enzimeket, ásványi anyagokat, természetes savakat és cukrokat. Ez utóbbiak kiváló hidratáló hatásuk miatt szerepelnek a bőrápolásban. További infó a Mádara hivatalos weboldalán.

Foglalj időpontot Mádara arckezelésre, ha igazán ragyogó, bársonyos bőrt szeretnél! Hívj a +36204865640 -es számon!

Mosonmagyaróvár kozmetikai szalon

Árlista

Express arckezelések 30 perc
– ha kevés az időd

EXPRESS BŐRFELTÖLTÉS  

5590 HUF

SUPERSEED AROMA-ARCMASSZÁZS 5590 HUF

Classic arckezelések 60perc
– ha többre vágysz

SOS EXTRAextrém hidratálás a vízhiányos bőrnek 25+ 

10.900 HUF

SMART ANTIOXIDANTS – feltöltő kezelés az első ráncokra 30+

11.900 HUF

ULTIMATE FACELIFT – feszesítő kezelés érett bőrre

12.900 HUF

MAXI arckezelések 75perc
– ha maximumot akarod

SOS MAXI – extrém hidratálás bőrvasalással

12.900 HUF

SMART ANTIOXIDANT MAXI – feltöltő kezelés ultrahanggal

13.900 HUF


ULTIMATE FACELIFT MAXI – feszesítő kezelés elektroporációval

14.900 HUF

Heni nagyon alapos, segít az otthoni bőrápolási rutin kialakításában. Rendbe hozta a bőrproblémáimat is. Most már csak azokat a termékeket használom, amit ő ajánl személyre szabottan. Nagyon szeretem, hogy sminkelésnél figyelembe veszi még a színtípusomat is.

K. P. Nikoletta