Egy bőrápolási márka, amely mélyebbre hatol, mint a bőröd!

Mádara

        A lettországi márka a Balti vidéken aratott virágok és gyógynövények hatóanyagaira épül. Az évezredek során a zord és hideg éghajlat rendkívül megedzette az ott élő növényvilágot, amik emiatt értékes tartalommal bírnak. A termékek kizárólag természetes összetevőkből állnak: tiszta virág és gyógynövénykivonatok, növényi viaszok, gyanták, olajok, természetes eredetű vitaminok, hidratálók, illóolajokból származó aromák, növényi színezőanyagok, tartósítószerek, melyek fellelhetők a természetben.

A bőröd ápolásával töltött “én idő” növeli önbecsülésedet, de emellett fontos az is, hogy amit használsz milyen mértékű ökológiai lábnyomot hagy! A Mádara-val nyugodt lehet a lelkiismereted, hiszen csomagolása környezetbarát, termékei állatkísérlet-mentesek és maximális módon óvják a flóra és faunát.
“Mert a ragyogó szív, ragyogó bőrhöz vezet!”

Próbáld ki a Mádara arckezeléseket az Inner Beauty Mosonmagyaróvár kozmetikában! Minden kezelés előtt bőrdiagnosztikát végzek és átbeszéljük, hogyan ápold otthon a továbbiakban bőrödet.

Nyírfalé

A tavasz beköszöntével a nyírfák megtelnek saját nedveikkel, így készítve fel önmagát a virágzásra. Ez gyakran szabad szemmel is látható. Az északi kultúráknál ez egy tradicionális immunerősítő ital. Nemrégiben felfedezték, hogy erős öregedéslassító hatása is van. Így a világon egyedülálló módon a Mádara víz helyett, nyírfalé bázisra építi kozmetikumait, hogy hasznosíthassa a benne található rengeteg amino savat, enzimeket, ásványi anyagokat, természetes savakat és cukrokat. Ez utóbbiak kiváló hidratáló hatásuk miatt szerepelnek a bőrápolásban. További infó a Mádara hivatalos weboldalán.

Foglalj időpontot Mádara arckezelésre, ha igazán ragyogó, bársonyos bőrt szeretnél! Hívj a +36204865640 -es számon!

Mosonmagyaróvár kozmetikai szalon

Arckezelések

S.O.S. mélyhidratálás 20+ | 9.000Ft

SMART ANTIOXIDANTS vitaminos feltöltés 30+ | 10.000Ft

ULTIMATE FACELIFT feszesítő kezelés érett bőrre | 10.000Ft

Foglalj időpontot Mádara arckezelésre, ha igazán ragyogó, bársonyos bőrt szeretnél! Hívj a +36204865640 -es számon!

Heni nagyon alapos, segít az otthoni bőrápolási rutin kialakításában. Rendbe hozta a bőrproblémáimat is. Most már csak azokat a termékeket használom, amit ő ajánl személyre szabottan. Nagyon szeretem, hogy sminkelésnél figyelembe veszi még a színtípusomat is.

K. P. Nikoletta