Nappali smink 30′ – 3500 HUF

 Ha a hétköznapokban szeretnéd jobban érezni magad és kiragyogni a tömegből vagy az arckezelések végét szeretnéd megkoronázni, válaszd a nappali smink szolgáltatásom. 😉

Sosem volt még ennyire precíz és kedves kozmetikusom! A menyasszonyi sminkemet is álomszépre készítette! Imádom ❤️

M. Vivien

Alkalmi smink  60′ – 7000 HUF

Újra elbűvölnéd párodat vagy szívesen lennél te a bálkirálynő? Mindegy, hogy az alkalom színház, fotózás, ballagás, szülői munkaközösségi bál, vagy csak egy parti a barátnőkkel: ragyogj!

Vidd haza!

Beleszerettél egy rúzsba, vagy megtaláltad a tökéletes alapozót? Ha szeretnéd otthon is az általam alkalmazott dekorkozmetikumokat használni – legyen az Vagheggi vagy Mádara- nálam megvásárolhatod. Amennyiben a helyszínen nem elérhető, úgy a www.vagheggi.hu oldalon vendégkódommal 10% kedvezménnyel megrendelheted azt. A webshopban történő vásárlásnál írd be a kódmezőbe: 52844668, és automatikusan levonásra kerül a kedvezmény.

Menyasszonyi smink  75′- 13000 HUF

     Az esküvő napja minden nő életében az egyik legfontosabb pillanat. A fotókat gyermekeinknek és unokáinknak is megmutatjuk majd, s erre a napra örökké emlékezni fogunk. Bízd magad profikra! Foglalj időpontot a nagy napra és gondoskodom róla, hogy a sminked tökéletes, fotogén, könny- és partiálló legyen. Menyasszonyi smink választása esetén egyszeri próbasmink az ajándék. Én ezzel kívánok nektek sok boldogságot!

TIPP: Ha maximálisan fel akarsz készülni az esküvődre válaszd komplex menyasszonyi csomagom, mely tartalmaz: 1 alkalom arctisztító kezelést + 1 alkalom pedikűr + menyasszonyi sminket (próba sminkkel). A csomag ára kedvezményesen: 26.000 forint.

 

Esküvői kitelepülés

Esküvői kitelepülés csomagajánlat választása esetén az esküvői készülődés helyszínén előre egyeztetett időpontban
először a menyasszony sminkjét készítem el, majd tetszőleges számú rokon és
családtag is sorra kerülhet. Az örömanyák, a
koszorúslányok és az erre igényt tartó vendégek alkalmi sminkjét egyaránt vállalom. Igény esetén fotóbarát alapsminket készítek a vőlegény vagy más férfi családtagok számára is.
Menyasszonyi smink kiszállással (+próbasmink a kozmetikában) 16.000 HUF
Örömanya, koszorúslányok sminkje a kiszálláskor 7000 HUF
Vőlegény mattító alapozása kiszálláskor 3000HUF

 

 

Ha valami fantáziadúsra vágynál, akkor is keress bátran! 😉