Szalonetikett

Időpontfoglalás

Kozmetikámban előre megbeszélt időpontban fogadom vendégeimet. Időpont foglalására a szabad helyek függvényében telefonon (+36 20 486 56 40) vagy Facebook üzenetben (Inner Beauty Móvár) van lehetőség, hétköznapokon 8:00 és 17:00 óra között.

Lemondási feltételek

Időpont lemondására a foglalt időpontot megelőzően legkésőbb 24 órával van lehetőséged. A szolgáltatás igénybevételét megelőző 24 órán belül történő lemondás esetén a szolgáltatás árának 50 %-a többletköltségként a következő kezelés alkalmával kerül kiszámlázásra.
Amennyiben az időpont a szolgáltatás igénybevételének időpontjától számított 24 órán belül általam kerül lemondásra, úgy a következő kezelésed árából 50 % kedvezményre vagy jogosult.

Késés esetén

Nőként tudjuk-érezzük, hogy az idő az egyik legnagyobb kincsünk. Munkám során a precizitás mellett arra törekszem, hogy szalonomban várakozásmentes, testnek-léleknek üdítő beauty-élményben legyen része minden vendégemnek. Ezért arra kérlek, érkezz időben! Amennyiben mégis előfordulna csúszás- hiszen mindannyian emberek vagyunk, problémákkal és tennivalókkal-, a késés tényét és várható időtartamát kérlek jelezd felém telefonon vagy messengeren a kezelés megkezdését megelőzően! Természetesen késés esetén is örömmel látlak kozmetikámban és mindent megteszek, hogy teljeskörű ápolást nyújtsak bőrödnek, azonban tudnod kell, hogy 15 perces csúszást követően az utánad érkezők védelmében előfordulhat, hogy a szolgáltatás egyes lépéseit ki kell hagynom az időkeret betartásának érdekében.

Betegség esetén

Fokozottan kérlek, hogy vírusos vagy bakteriális fertőzés, megfázás vagy más betegség esetén saját és kozmetikám vendégeinek egészsége érdekében maradj otthon és kérj későbbi időpontot a kiválasztott szolgáltatásra.

Fontos tudnivalók

Vendégeimnek csak esztétikai pedikűrt készítek. Bőr- és körömproblémák, egyéb ismert lábfejet érintő betegség esetén kérlek fordulj megfelelő gyógypedikűrös szakemberhez!

Gyantázásra férfi és női vendégeimet egyaránt várom szeretettel, intimgyantázást azonban nem vállalok.

Az időpont foglalásának ténye egyben a fentiek elfogadását is jelenti.

Az Inner Beauty Mosonmagyaróvár címe: Győrikapu utca 10., Mosonmagyaróvár, 9200

Parkolás a környékbeli utcákon lehetséges, parkolási díj ellenében. A köztéri parkolást SMS parkolás keretében veheted igénybe, díja 360 Ft / óra, mely hétfőtől péntekig 8:00-18:00 és szombaton 8:00-14:00 fizetendő.